5
Domaći fudbal

Trajković: Država gura Zvezdu da bude prva? E, neće moći!

Objavljeno: 19.03.14 u 22:49

Štoper Partizana Branislav Trajković poručio je Crvenoj zvezdi da će morati žestoko da se pomuči da osvoji titulu uprkos tome što se crveno-beli po njegovom mišljenju guraju da budu prvaci.

Trajković

“Nije moje da pričam, ali cela država vidi da svi guraju da Zvezda bude prva. Mislim da će to morati da dokažu, ali ne kroz novine i javnost. Mi smo ubedljivo najbolja ekipa i to ćemo dokazati tamo gde bi i trebalo, na terenu. Oni se ponašaju kao da su već osvojili titulu, a moraće baš da se pomuče da nas svrgnu sa trona. Nije ništa gotovo“, istakao je Trajković i dodao da se ne kaje što je postao član crno-belih.

“I pre dolaska u Partizan sam znao da je ovo najveći klub u državi, a posle skoro dva meseca na novoj adresi jasno je da je ovo institucija. Ovo je sredina koja zahteva dokazivanje na svakom treningu i utakmici, što meni prija. Svako ko nije spreman na pritisak, nije ni za Partizan. Što se tiče igre, iz utakmice u utakmicu pokazujemo da igramo sve bolje. Bez obzira na to što nam Zvezda beži bod, mislim da ćemo biti prvi i ove godine“, rekao je Trajković, a prenose Novosti.

On je ipak ubeđen da će Partizan na kraju ipak biti prvi.

“Partizan je navikao na titule, šest godina smo prvi, a sad smo drugi. I naravno da ima malo pritiska i tenzija, ali mi se dobro nosimo s tim, igramo sve bolje i bolje. Do derbija moramo sve da pobedimo, a u toj utakmici nema šta da se priča, ostavićemo srce na terenu nadam se i pobediti. Ubeđen sam da ćemo i ove godine biti prvi“, zaključio je Trajković.

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter