0
Evropske lige

Roben još tri godine u Bajernu

Objavljeno: 19.03.14 u 15:19

Koliko u Bajernu cene i poštuju sve ono što je uradio i još uvek radi za njihov klub Arjen Roben govori podatak da su danas produžili ugovor sa Holanđaninom do 2017. godine, iako mu aktuelni još uvek nije istekao.

roben-usonja

„Sada mogu da nastavim da jurim trofeje sa Bajernom. Ovde sam već pet godina i srećan sam što ću ostati još najmanje tri. Moja porodica i ja smo zadovoljni životom u Minhenu, ovde se osećamo kao kod kuće. Radujem se izazovima koji me očekuju“ – rekao je Roben nakon stavljanja parafa na novi ugovor.

S obzirom da mu je već 30 godina ovo je verovatno i poslednji unosni ugovor koji je Roben potpisao pošto će 2017. godine imati 33 i teško da će moći da igra na vrhunskom nivou kao što to sada čini. Za Bajern je od 2009. godine odigrao 98 utakmica i osvojio čak devet trofeja od kojih je svakako najvažniji onaj prošle sezone kada su Bavarci osvojili Ligu šampiona.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter