0
Fudbal

Mrdaković raspucan i u AFC kupu

Objavljeno: 19.03.14 u 17:34

Fudbaleri Tampines Roversa ostvarili su prvu pobedu u ovogodišnjem AFC Kupu, savladavši indijski Pune sa 3:1 u meču trećeg kola grupe H. Najzaslužniji za trijumf singapurskog tima bio je srpski fudbaler Miljan Mrdaković koji je bio dvostruki strelac.

Mrdakovic Tampines 3

Gosti su poveli već u 16. minutu sa penala, kada je strelac bio Mustafa, da bi Mrdaković izjednačio sedam minuta pre kraja poluvremena. Domaći tim je preokrenuo i poveo u 63. minutu preko Paragvajca Kloze, da bi pet minuta kasnije Mrdaković svojim drugim pogotkom rešio pitanje pobednika.

Srpski centarfor je tako nastavio golgeterski niz i u kontinentalnom takmičenju. Sa dva gola u AFC Kupu, Mrdakovićev ukupni učinak otkako se preselio u Aziju ove polusezone, je sedam pogodaka na šest utakmica u svim takmičenjima.

Tampines se ovom pobedom vratio u igru za plasman u naredu fazu takmičenja u AFC Kupu i trenutno zauzima treće mesto u grupi. Naredni meč za Mrdakovića i njegovu ekipu biće prvenstveno gostovanje prvoplasiranom Bruneiju koji takođe ima sve tri pobede u S Ligi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter