0
AdmiralBet ABA Liga

Ćapin: Ne odustajemo od Fajnal-fora

Objavljeno: 19.03.14 u 16:39

Budućnost je izgubila od Cedevite, ali je dobila starog dobrog Aleksandra Ćapina. Posle tromesečne pauze zbog povrede leđa, iskusni plejmejker je u duelu sa Zagrepčanima za 18 minuta ubacio 15 poena (tri trojke) i upisao tri asistencije.

capin-buducnost-dribling

„Super se osećam, mislim da sam i psiholoski probio barijeru nakon duge pauze. Svakako da se trudim da podižem formu iz utakmice u utakmicu. Kada je reč o duelu sa Cedevitom, nedostajalo nam je i malo sportske sreće da u Zagrebu iznenadimo favorita. Ipak, ponosan sam na ceo tim, koji se lavovski borio do samog kraja. Činjenica da je jedna lopta odlučila pobednika, govori koliko smo bili blizu“ – kaže Ćapin.

Budućnost je trenutno na petom mestu na tabeli, sa skorom 15-9 i jednom pobedom manje od Partizana i Cibone dva kola pre kraja ligaškog dela takmičenja. Upravo bi utakmica protiv Partizana mogla da bude presudna.

„I dalje imamo šansu za plasman na Fajnal for i nećemo odustati od te želje, iako je pred nama veoma težak zadatak, a to su pobede nad Partizanom u Podgorici i neugodnom Mega Vizurom u Smederevu. Osnovni cilj smo ostvarili, ali se ne zadovoljavamo time. Vredi pokušati i popeti se stepenik više, odnosno plasirati se na završni turnir Jadranske lige“ – poručuje Ćapin.

Budućnost će u ponedeljak od 20 sati i 45 minuta dočekati Partizan u Podgorici, dok će u poslednjoj rundi gostovati Mega Vizuri, a crno-belima dolazi Cedevita. Cibona će do kraja regularnog dela sezone igrati u Širokom Brijegu i dočekaće Crvenu zvezdu. Plasman na Fajnal for već su obezbedili Crvena zvezda i Cedevita.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter