0
Evroliga

Blat: Znamo šta nas čeka u Beogradu

Objavljeno: 19.03.14 u 12:46

Trener košarkaša Makabija Dejvid Blat rekao je danas da očekuje potpuno drugačiji meč protiv Partizana u Top 16 fazi Evrolige, jer su crno-beli u međuvremenu kompletirali sastav.

david-blat-kzs

Makabi je u prvom susretu pre skoro dva meseca pobedio sa 88:67 u Tel Avivu, a u odnosu na taj meč Partizan neće moći da računa na povređenog kapitena Dragana Milosavljevića, dok će u sastavu biti Saša Pavlović i oporavljeni Davis Bertans.

„Predstoji nam veliki izazov, ali verujem da možemo da dođemo do pobede. Partizan danas nije isti tim od pre šest-sedam nedelja, oporavili su im se neki povređeni igrači i imaju veoma visok i snažan tim, koji je i dalje gladan pobeda. Znamo šta nas čeka, nalazimo se u dobroj formi i spremno dočekujemo meč“ – rekao je Blat za sajt Evrolige, prenosi Tanjug.

Organizator igre Makabija Riki Hikman rekao je da se raduje meču protiv Partizana i atmosferi u Areni.

„Svaki put kada igramo protiv Partizana znamo da nas očekuje jak tim, posebno kod kuće, jer imaju jednu od najboljih podrški navijača u Evropi. Ako želimo da zabeležimo pobedu moramo da uđemo sa pravim razmišljanjem u utakmicu“ – rekao je Hikmen.

Utakmica 11. kola grupe F Top 16 faze Evrolige Partizan – Makabi igra se sutra od 20.45 sati u Beogradskoj Kombank areni.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter