0
Evropske lige

Alba: Ronaldo je zver, ali Real se više plaši Mesija

Objavljeno: 19.03.14 u 18:53

Levi bek Barselone Žordi Alba smatra da je Kristijano Ronaldo fantastičan igrač, ali da bi Madriđani morali više da se plaše Lionela Mesija na predstojećem El Klasiku.

Mesi i Đordi Alba

Real je favorit u nedeljenom meču, pošto se nalazi u boljoj formi, ima četiri boda više od Katalonaca, kao i prednost domaćeg terena.

“Ronaldo je zver. On je najvažniji igrač u igri Reala i kada ima dan, može da postigne gol kad hoće. Ipak, s druge strane, mi imamo Mesija i mislim da bi Real mnogo više trebalo da se plaši njega, nego mi od Ronalda“, rekao je Alba koji je stao na stranu kritikovanog Nejmara.

“Nejmar ima odličnu sezonu, uprkos sitnim povredama. Od trenera zavisi ko će na teren u nedelju, ali mislim da Nejmar radi dobar posao. Što se moje igre tiče, to ništa ne menja, igram isto bez obzira da li su na mojoj strani Pedro, Sančez ili Nejmar“, istakao je Alba.

Meč Real Madrid – Barselona na programu je u nedelju u 21.00.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter