0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Tepić: Ne menjam BMW (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.14 u 16:14

Kure je kupio novog BMW-a.BMW-a rođaci!

Tako glasi čuvena rečenica, odnosno dve, iz legendarnog filma ‘Rane’ reditelja Srđana Dragojevića.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Da li pod utiskom ovog filma ili ne, ali Milenko Tepić košarkaš Partizana, kako kaže, pre nekoliko godina je kupio upravo automobil ovog prestižnog nemačkog proizvođača.

„Pre dve godine sam kupio sebi auto. Bio je u pitanju BMW koji sam tada želeo i trenutno ga ne bih menjao. Kola su svakako važna stvar za svakog muškarca i uvek je lepo doći na ovakvu manifestaciju“ rekao je Tepić gostojući na beogradskom Sajmu automobila.

Što se tiče predstojeće utakmice sa Makabijem, Tepić smatra da će ona biti važna kako bi se ekipa podigla i sa više optimizma ušla u predstojeće okršaje na ‘Jadranu’.

„Naravno da je veća tenzija i želja da pobedimo Makabi posebno nakon poraza u Ljubljani i protiv CSKA. Daćemo sve od sebe i mislim da će biti lepa prilika da se Arena popuni. Problema sa povredama nemam i nadam se da ih, kako ja tako moji saigrači, više nećemo imati“ kazao je Tepić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter