0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Real sa Nišave predstavio novog šefa struke (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.14 u 15:41

Od juče je na Čairu poznat naslednik Dragoljuba Bekvalca na mestu šefa stručnog štaba.U pitanju je perspektivni trener Milan Milanović koji je danas predstavljen i koji je sa Radničkim potpisao ugovor na godinu i po dana.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Milanović je do pre oko sedmicu dana vodio sa klupe ekipu OFK Beograda, ali su se klub sa Karaburme i trener razišli nakon nezadovoljavajućih rezultata.

„Znate da smo doneli odluku kao klub se sporazumno raziđemo sa bivšim trenerom, na način što smo pružili jedan drugom ruku. Ovim putem želim još jednom da mu se zahvalim“ rekao je predsednik Nišlija Darko Bulatović.

Novi trener Radničkog zahvalio se Upravi na ukazanom poverenju i istakao je da će svoj pečat u igri ekipe pokušati da ostavi do kraja tekućeg šampionata.

„Hvala na poverenju. Profesionalac sam i moje je da opravdam poverenje, ali kod mene su važne i emocije, tako da obećavam da ću sa te strane dati sve od sebe. Činjenica da me je sinoć zvalo oko 500 ljudi govori o popularnosti Radničkog iz Niša.“ rekao je Milanović na konferenciji za medije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter