0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Ne očekujem veliku kaznu za Danka (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.14 u 17:43

Šef stručnog štaba Partizana, Marko Nikolić, zadovoljan je kako njegova ekipa igra u poslednje vreme. Njega ipak zabrinjava veliki broj kartona, što žutih, što crvenih i ističe da je to nedopustivo.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Zadovoljan sam sa poslednje dve utakmice. Dva gostovanja i devet golova je, priznaće te, impozantan broj. To je jedan jako dobar trend i zbog toga sam zadovoljan. Imamo energiju na terenu i želju za pobedom. Kvalitet je smatram prilično dobar i trudićemo se da svaku utakmicu odigramo na najvišem nivou. Uz dobar pristup igri dolazimo do onoga što hoćemo. Očekuje nas Sloboda, nećemo moći da računamo na tri suspendovana igrača i moraćemo tome da se prilagodimo.“ reako je strateg Partizana

Nikolić je potom govorio o Slobodi, treneru Stamenkoviću kao i igračima od koji će njegovoj ekipi pretiti najveća opasnost, ali uz sav respekt trener crno – belih očekuje pobedu. On je nakon toga istakao da ne očekuje veliku kaznu za Danka Lazovića.

„Lazović je pogrešio, kao i svi iskusniji. Emocije su ga ipak ponele i to je razumljivo. Ponavljam imamo kvalitet, ali za njegov postupak nema opravdanja, jednostavno ne sme se preći gornji nivo tenzije. Dva crvena kartona su za nas nedopustiva i mi jedino na terenu moramo da reagujemo sportski. Stariji igrači moraju da donesu stabilnost ekipi, a ja ne očekujem da će Danko dobiti veliku kaznu jer nikakvih posebnih i otežavajućih stvari nije bilo. Lazović je srce tima i bitan je za nas. Ponavljam, očekujem samo predviđenu kaznu.“ dodao je Nikolić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter