in , ,

Labović: Vraćam se na pravi put

Srpski krilni košarkaš Dragan Labović prethodne godine bio je na velikoj raskrsnici posle teške povrede. Ipak, snaga volje i srce pobednika na kraju su prelomili da uloži sve što ima, kako bi ponovo igrao košarku na vrhunskom nivou. Sezonu je počeo u Poljskoj u dresu Košalina, a nastavio je u turskoj Alijagi gde je prešao pre mesec i po dana.

dragan-labovic

„Odlično sam se snašao u Izmiru. U pitanju je prelep grad na moru, a Alijaga vrlo organizovan klub. Međutim od početka sezone su imali mnogo problema, koji su se odrazili i na rezultate. Imali su sjajan tim, ali nije im se dalo da taj kvalitet materijalizuju. Zbog svega toga nam predstoji grčevita borba za opstanak“, kaže Labović.

Njegov osnovni cilj u ovoj sezoni je bio da se vrati u ritam utakmica, da bude u treningu i ponovo stekne samopouzdanje i pravi osećaj za igru. On ističe da je vrlo zadovoljan što je partijama u Poljskoj i Turskoj pokazao da je povreda prošlost.

„Sazreo sam i kao igrač i kao čovek. Mnogo se toga izdešavalo u mom životu, ali verujem da ću iz svega izaći kao pobednik. Želja mi je da zaigram u ozbiljnom klubu, koji ima vrhunske rezultate i radiću na tome“,  najavljuje Labović.

Ekipu Alijage i srpskog košarkaša naredno iskušenje očekuje ovog vikenda kada će u svojoj dvorani dočekati Koležliler.

hotsport.rs/SEM

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Alveš ode u muzičare (VIDEO)

Maldini: Ljut sam i razočaran zbog ‘uništenja’ Milana