0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Karadžić: Miha preterao sa podmlađivanjem

Objavljeno: 18.03.14 u 16:42

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, koji je danas dobio jednoglasnu podršku za nastavak rada, priznao je da je prema njegovom mišljenju bivši selektor Siniša Mihajlović preterao sa podmlađivanjem A selekcije što je uticalo na ishod kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT



„Neodlazak u Brazil je naš najveći neuspeh, iako smo rekli da je vreme za remont i podmlađivanje ekipe. Rezultat je izostao, a mišljenja smo da nije tako moralo i da je podmlađiivanje tima bilo preterano. Nije isti posao selektora i trenera“, istakao je Karadžić.

On je konstatovao da su porazi protiv Makedonije u Skoplju i Hrvatske u Zagrebu odlučujuće uticali na neuspeh.

„Onaj potez Šimunića na našem Sulejmaniju sprečio nas je da pobedimo Hrvatsku u Beogradu i možda odemo u baraž, a tamo bismo mogli da uradimo mnogo. Prvi put Srbija ima 30 do 40 igrača i „boleće glava“ glava svakog selektora. Imamo visok kvalitet, rekli smo pre dve godine da ćemo otići na jedno od dva naredna velika takmičenja. To pije vodu, ali neće biti lako“, naveo je Karadžić.

Prvi čovek FSS ponovio je da vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović ima podršku za turneju u Americi i Brazilu i rekao da će se po povratku, negde oko 15. juna, razgovarati o izboru novog selektora.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter