0
Evrokupovi

Žoze hvali ‘svoje’: Drogba i sa 36 među najboljim napadačima, a Snajder među ‘desetkama’

Objavljeno: 17.03.14 u 22:25

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo pohvalio je svoje bivše igrače Didijea Drogbu i Veslija Snajdera uoči duela sa Galatasarajem u Ligi šampiona.

mancini-murinjo

Galata i Čelsi su remizirali rezultatom 1:1 u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a u utorak će odigrati revanš na Stamford Bridžu.

“Bez sumnje, Didije je jedan od najvažnijih igrača u istoriji Čelsija. Svi mi, navijači Čelsija, složićemo se sa tim bez pogovora. Iako nije fer da kažemo je najvažniji u istoriji kluba. Ako me pitate da li isti sada i kada je došao u Čelsi sa 26, moj odgovor je – naravno da nije, jer niko ne može biti isti sa 36. Ipak, on je i dalje jedan od najboljih napadača na svetu. Siguran sam da će se kad-tad vratiti u Čelsi u bilo kojoj ulozi. A što se tiče Snajdera, po mom mišljenju, on je i dalje među dve, tri najbolje ‘desetke’ na svetu“, rekao je Murinjo i dodao:

“Ako analiziramo prvu utakmicu, videćemo da su oni bili bolji u drugom, a mi u prvom poluvremenu. Jasno je da će utakmica biti otovrena do samog kraja i da nijedan tim neće lako proći“, istakao je Murinjo.

Meč Čelsi – Galatasaraj na programu je u utorak u 20.45.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter