0
Fudbal

Tores se vraća u Madrid?

Objavljeno: 17.03.14 u 15:18

Već neko vreme je poznato da menadžer Čelsija Žoze Murinjo nije zadovoljan napadačima koje ima na raspolaganju pa je gotovo izvesno da će u letnjem prelaznom roku dovesti nove igrače koji bi pokrili tu poziciju što znači da će ovi koji su sada među „plavcima“ morati da potraže novu sredinu.

tores-atletiko

Kako piše tabloidni San skupo plaćeni Fernando Tores, koji nikada nije opravdao novac uložen u njega, bi mogao da se vrati u madridski Atletiko iz kojeg je svojevremeno prešao u Liverpul gde je takođe bio ljubimac navijača sve dok nije postao „izdajnik“. U drugom pravcu odnosno sa Kalderona na Stamford bi mogao da se preseli Dijego Košta.

29-godišnji Španac je za „jorgandžije“ tokom sedam sezona od 2001. do 2007. godine odigrao 174 meča i pri tome je postigao 75 golova. Za Čelsi je ove sezone na 21 utakmici dao četiri pogotka uz tri asistencije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter