0
Ostali sportovi

MOK izabrao Ivanu Maksimović za sportistu na koju bi mlađi trebalo da se ugledaju

Objavljeno: 17.03.14 u 16:42

Srpska reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović odabrana je od strane Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) za jednog od 37 „Sportista za uzor“, konkretno za sport kojim se bavi.

ivana-maksimovic

Maksimovićeva će biti gost Olimpijskih igara za mlade koje će se od 16. do 28. avgusta održati u kineskom gradu Nanđing gde će buduće sportske zvezde moći da se upoznaju sa svojim uzorima.

„Biti izabran za „Sportistu za uzor“ je velika stvar za mene i velika čast istovremeno. Nisam imala priliku da se takmičim na prethodnim Olimijskim igrama za mlade 2010. godine, ali ću sada biti deo tog takmičenja. Olimpijske igre za mlade su velika šansa za sportiste koje će im pomoći da se bolje spreme i ranije sazru za nadmetanje sa najboljima. Postoji mnogo stvari na koje mogu da uputim moje mlađe kolege, pošto sam prošla sve kroz šta oni sada prolaze“ – rekla je Maksimovićeva.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter