0
Ostali sportovi

Bekrić na pripremama u Južnoj Africi

Objavljeno: 17.03.14 u 15:33

Reprezentativac Srbije u atletici Emir Bekrić i njegov trener Mirjana Stojanović otputovaće danas za Južnu Afriku, na važan deo priprema u ovom delu godine.

bekric-pripreme-tenerife

Bekrić i Stojanovićeva će u gradu Potčefstrumu, koji se nalazi na 1.500 metara nadmorske visine, boraviti do 11. aprila, a u timu će biti i sparing partner Miloš Raović, kao i fizioterapeut Dimitrije Kovač.

“Temperatura u Potčefstrumu je u ovom periodu između 26 i 28 stepeni, što će doprineti idealnim uslovima za ovaj deo pripremnog perioda. Travnati tereni će nam, takođe, omogućiti nesmetan rad. Radićemo na brzinskoj izdržljivosti, počećemo rad sa preponama, pa će i akcenat biti i na preponskoj izdržljivosti. Sa nama će biti i Nemanja Kojić, talentovani 800-metraš, koji će sigurno doprineti kvalitetu samih treninga” – rekla je Stojanović pred odlazak na pripreme, prenosi agencija Tanjug.

Ova sezona je u znaku priprema za Evropsko prvenstvo, koje se u avgustu održava u Cirihu.

“Po povratku iz Južne Afrikle. otići ću na pet dana u Istanbul, jer ću se zbog dvojne registracije krajem maja takmičiti za AK Enku. Moj prvi start biće kvalifikacije Kupa Srbije, koje se održavaju 17. i 18. maja, kada ću trčati prvi put ove sezone moju disciplinu – 400 metara prepone, i unapred se radujem tome, taman da vidim koliko ću biti spreman u tom trenutku” – istakao je Bekrić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter