0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Raspopović za HotSport: Previše smo respektovali Partizan

Objavljeno: 16.03.14 u 21:00

Bez obzira na činjenicu da se ove polusezone bore za opstanak među Superligašima, igrači Rada od prvog minuta pokazali su da nemaju straha. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizanovo vođstvo od 2:0 nije ih obeshrabrilo, nastavilu su dalje i za samo sedam minuta došli do potpunog poravnanja, ali ipak nisu izdržali do kraja, crno – beli su sa još dva pogotka u mreži Danilovića overili novu pobedu. Utiske nakon odigranog meča za Hotsport izneo je kapiten domaćina, Nikola Raspopović.

“Koliko smo prethodnu utakmicu otvorili dobro, ovu smo sasvim suprotvno otvorili jako loše. Ne smemo da dozvolimo sebi da golove primamo u najgorim trenutcima, a to je na samom početku i na kraju poluvremena. U drugi deo meča ušli smo dosta odlučnije, dali dva brza gola i vratili neizvesnost u meč, ali smo opet dozvolili pad i ponovo smo primili lak pogodak. Mislim da smo u neku ruku previše respektovali protivnika, ali smo sa druge strane pokazali da nikome nije lako da dođe do bodova protiv nas“, istakao je Raspopović u razgovoru za naš portal.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter