0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ožegović za HotSport: Raduje me pogodak, ne i rezultat

Objavljeno: 16.03.14 u 19:05

U duelu Rada i Partizana na kome je viđeno čak šest pogodaka, svoje ime na listu strelaca u 72. minutu upisao je Ognjen Ožegović, momak koji je poslednjeg dana prelaznog roka stigao u Rad. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Iskreno i zadovoljan sam i nisam. Sa jedne strane pokazali smo da možemo da pariramo svima, da možemo da se nosimo sa Partizanom i iskreno mislim da smo zaslužili da osvojimo bod na ovom susretu. Nažalost, jesmo se vratili u meč ali nismo uspeli da do kraja izdržimo pritisak i na kraju smo poraženi“, istakao je Ožegović za naš portal.

Talentovani napadač izdanak je omladinske škole Crvene zvezde i još pre susreta sa crno – belima nije krio želju da zatrese mrežu šestostrukog šampiona.

“U nekoliko navrata govorio sam da mi je jedna od želja da postignem gol protiv Partizana, ali ona se samo delimično ispunila. Da je kojim slučajem bila upotpunjena i našom pobedom, bilo bi sjajno, ali ovako, zadovoljan sam golom, ali žalim zbog pobede“ završio je Ožegović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter