0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Brašanac za HotSport: Ima još da se igra, ko zna šta će biti do derbija

Objavljeno: 16.03.14 u 21:28

U borbi Davida i Golijata, na Obilićevom stadionu nije bilo iznenađenja, pobedu je prema očekivanjima odneo Partizan. Ali ako se u obzir uzme da je dvadesetak minuta pred kraj meča na semaforu stajalo 2:2, lako je zaključiti da crno – belima nije bio jednostavan put do pobede. Pogotkom u 79. minutu Darko Brašanac, je Partizan doveo u novo vođstvo, na kraju će se ispostaviti nedostižno. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Utakmica je bila izuzetno teška, baš kako smo i očekivali. Susret smo otvorili na najbolji mogući način, postigli golove u izvanredno vreme i posle prvog dela igre nije izgledalo da ćemo teško doći do novih bodova. Onda je usledio minimalan pad koncentracije, primili smo dva gola gotovo ni iz čega i svesni smo da to u nastavku prvenstva nikako ne sme da nam se ponavlja. Na našu sreću, uspeli smo da damo još dva pogotka i utakmicu rutinski privedemo kraju“, počeo je Brašanac.

Pred ovaj duel Partizan je važio za izrazitog favorita, s obzirom na poziciju koju ekipe trenutno zauzimaju na tabeli.

“Tri boda su tri boda, bez obzira na ime i poziciju protivnika. Nije bitno da li je to Rad ili Crvena zvezda. Mi u svaku utakmicu ulazimo sa istim ciljem, a to je da osvojim nova tri boda, jer želimo da sami odlučujemo o svojoj sudbini“, objasnio je Brašanac.

Trenutno večite rivale na tabeli deli svega jedan bod. Prolećni deo prvenstva je tek počeo, a ko će na kraju sezone podići pehar namenjen šampionu još uvek se ne nazire.

“Idemo od utakmice do utakmice. Biće izuzetno teško do kraja. Prolećni deo je tek počeo, pred nama je još mnogo bodova, teških i neizvesnih utakmica. Do derbija svašta može da se promeni, jer i nama i Zvezdi tek slede teški mečevi“, završio je Brašanac u razgovoru za naš portal.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter