0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vujasinović: Lepa atmosfera na tribinama uveličala jubilej i doprinela pobedi

Objavljeno: 15.03.14 u 23:55

Trener Partizana, Vladimir Vujasinović, bio je veoma zadovoljan nakon pobede nad ekipom Galatasaraja, koja je približila crno-bele plasmanu na završni turnir Lige šampiona u vaterpolu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizan je slavio na Banjici rezultatom 14:7 i tako na najlepši mogući način obeležio 50 godina od osvajanje prve titule u Kupu šampiona.

„Odlično smo se pripremili za utakmicu, mislim da nam je i lepa atmosfera na tribinama za ovaj jubilej pomogla u igri. Navijači su nas motivisali i naterali nas da pokažemo više u bazenu. Najvažnija je pobeda i to što uvećavamo naše šanse da izborimo učešće na završnom turniru“, rekao je Vujasinović, a preneo ‘Sportski žurnal’.

U narednom kolu, 26. marta, vaterpolisti Partizana gostuju u Rumuniji ekipi Oradee, a trener crno-belih najavljuje sličan pristup i na tom meču:

Nemamo mnogo vremena da proslavimo ubedljivu pobedu, već se okrećemo sledećem meču protiv Oradee koji može da bude odlučujući. Tada moramo da odigramo angažoano i da još jednom potvrdimo naš kvalitet. Večeras rezultat nije bio neizvestan, pružio sam priliku mlađim igračima da pokažu šta znaju“.

Svoje zadovoljstvo nakon ubedljive pobede izrazio je i kapiten Partizana, Miloš Ćuk:

„Rezultat ne pokazuje odnos snaga u bazenu. Oni su se dobro držali do sredine druge četvrtine kada je bilo neizvesno, a potom su se u potpunosti predali. Mi smo to uspeli da iskoristimo i zabeležimo važnu pobedu“.

Vaterpolista Galatasaraja, Mihajlo Korolija, čestitao je crno-belima na zasluženoj pobedi:

„Došli smo spremni za ovaj duel, mada je Partizan pokazao mnogo više od nas. Uvek se priča kako je Partizan mlada ekipa koja nema iskustva, sa usponima i padovima, ali oni pokazuju da sa pravim radom i trudom izrastaju u veliku ekipu. Trudili smo se ali ništa nismo mogli da uradimo u meču“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter