0
Košarka

Uroš Duvnjak u formi

Objavljeno: 15.03.14 u 23:27

Košarkaši Panioniosa savladali su u 21. kolu grčkog prvenstva ekipu Ikarosa sa 89:54 i na taj način su održali korak za vodećim tandemom večitih, Panatinaikosom i Olimpijakosom kao trećeplasirani tim lige.

Uroš Duvnjak

Protivnik Crvene zvezde u ovosezonskoj Last 32 fazi Evrokupa, predvođen srpskim košarkašem Urošem Duvnjakom, znao je kako da već u prvom poluvremenu slomi otpor Ikarosa, pa je ostatak utakmice prošao samo u uigravanju nekih novih akcija, koje će Panioniosu značiti u plej-ofu.

Duvnjak je bio jedan od najzapaženijih igrača pobedničkog tima pošto je za samo 15 minuta koliko je proveo u igri, postigao 11 poena (3/6 za dva, 1/3 za tri i 2/2 sa linije penala) i zabeležio četiri skoka i jednu asistenciju.

Uz srpskog beka dobru igru prikazala su i dvojica Amerikanaca Erik MekKolum sa 15 i Mark Karter sa 13 poena. U poraženom timu bolji od ostalih bio je Dominik Saton sa 22 koša.

Panionios 22. marta u narednom kolu gostuje Kolososu.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter