0
AdmiralBet ABA Liga

Vujošević: Ovo nije dobro, mora se voditi računa o regularnosti lige i borbe za fajnal-for

Objavljeno: 14.03.14 u 17:20

Trener Partizana, Duško Vujošević, nije zadovoljan činjenicom da je odložena utakmica njegovog tima protiv Solnoka u ABA ligi, ali je rekao da će se crno-beli potruditi da izvuku najbolje iz novonastale situacije.

Duško Vujošević

„Ovo nije dobro. Treba da se vodi računa o regularnosti lige i borbi za pozicije koje vode na fajnal-for, ali i o ekipa koje se trude da izbore opstanak“, rekao je Vujošević.

Utakmica Partizana i Solnoka odložena je na zahtev mađarskog kluba, koji igra odlučujući meč za plasman na završni turnir Evročelendž kupa.

„U svemu što se desi čovek treba da nađe način da izvuče maksimalnu korist. Odmorićemo se dan više, što inače ne bismo mogli, ali to je obaveza koja čeka i koja dodaje na neizvesnosti. Nisam srećan što je utakmica odložena“, naglasio je Vujošević.

Partizan je 3. na tabeli ABA lige, sa istim skorom, 15-8, kao i četvrtoplasirana Budućnost i i petoplasirana Cibona. Solnok ima dve pobede više od ekipa sa dna tabele.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter