0
TimeOut

Vejd mašta da on i Lebron budu Pipen i Džordan (FOTO)

Objavljeno: 14.03.14 u 18:30

Dvejn Vejd je u tandemu sa Lebronom Džejmsom glavni nosilac igre Majamija i jedan od najzaslužnijih što je Hit osvojio dva šampionska prstena u NBA ligi, dok ih sam Vejd ima ukupno tri.

Dvejn Vejd i Lebron Džejms

Čikago Bulsi su šest puta bili prvaci u NBA ligi zahvaljujući legendarnim košarkašima, Majklu Džordanu i Skotiju Pipenu. Po mnogima, navodno, postoje mnoge sličnosti između pomenutog tandema Čikaga i Vejda i Lebrona.

Tim povodom, sam Vejd je na svom Istagram profilu postavio sliku obrađenu u Fotošopu na kojoj se vidi kako mašta da su on i Lebron Džejms u ulogama Pipena i Džordana u budućnosti.

Originalna slika, koju je košarkaš Majamija preradio, zabeležena je u petoj utakmici finalne serije u NBA ligi, između Juta Džeza i Čikago Bulsa, kada je Majkl Džordan za 44 minuta provedena na parketu postigao 38 poena, imao 7 skokova, 5 asistencija, 3 ukradene lopte i 1 blokadu. Bulsi su taj meč dobili rezultatom 90:88.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter