0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Moramo bolje nego protiv Napretka, Krneta je enigma

Objavljeno: 14.03.14 u 13:27

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegov tim ne sme da potceni nijednog rivala i da će za trijumf protiv Radničkog iz Kragujevca, deveti u nizu, morati da odigra mnogo bolje nego protiv Napretka u prethodnom kolu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Novi ispit i novo dokazivanje za nas, moramo da odigramo mnogo drugačije i bolje nego protiv Napretka, jer Radnički iz Kragujevca ima iskusne i dobre igrače koji mogu da iskoriste loš dan protivnika. Želimo da odigramo svih 90 minuta skoncentrisano i ostvarimo pobedu. Ne smemo nikoga da potcenimo“, rekao je Stojanović na konferenciji za medije na stadionu Marakana.

On se osvrnuo na poziciju desnog beka koja je ostala upražnjena jer Marko Petković pauzira zbog dobijenih kartona.

„Imam par alternativa, mislio sam da igra Pavićević, ali bismo onda na štoperskoj poziciji imali problem. Krneta je enigma, danas će se viši znati o njegovoj povredi, jer su lekari imali različita mišljenja. Martinović sigurno propušta meč zbog povrede rebara, dok Kelhar i Pavićević nisu trenirali punim intezitetom ove nedelje, ali će igrati“, rekao je Stojanović.

Na pitanje novinara zašto Zvezda ima oscilacije i periode loše igre tokom mečeva, Stojanović je rekao:
„Ne igramo u određenim periodima kako želimo, to je problem psihičke barijere. Na prijateljskim utakmicama i trenizima je bolje, moramo to da otklonimo što pre i zaigramo opuštenije“.

Stojanović je dodao da ga ne zanima previše podatak da će eventualnom pobedom protiv Radničkog, devetom u nizu ove sezone, klub ostvariti treći najbolji učinak kada su uzastopne pobede u pitanju.

Povratnik ju tim posle povrede Miloš Ninković izjavio je da crveno-beli moraju ozbiljno da shvate sve protivnike do kraja sezone.
„Ne možemo nikoga da pobedimo sa pola snage, moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo utakmici, a kada je tako, nijedna ekipa u ligi nam ne može ništa. Najbitnije je da budemo prvi, da pobedimo, a onda će drugoplasirana ekipi biti pod pritiskom jer svoj meč igraju u nedelju. Voleo bih da o tituli odluči večiti derbi, ali mislim da je moguće da Crvena zvezda pobedi sve utakmice do kraja“, poručio je Ninković.

Utakmica 19. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca igra se sutra od 17 sati.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter