0
Evropske lige

Sedorf napušta Milan?

Objavljeno: 14.03.14 u 18:17

Ukoliko fudbaleri Milana ne uspeju da izbore igranje u Evrokupovima naredne sezone, trener ekipe Klarens Sedorf će dobiti otkaz objavio je italijanski ‘Corriere dello Sport’.

Klarens Sedorf

Podsetimo, legendarni Holanđanin je u zimus na klupi ‘rosonera’ zamenio Masimilijana Alegrija, ali ni on nema mnogo rezultatskog uspeha. Milan je tek jedanaestoplasirani u Seriji A, a ove nedelje je eliminisan u osmini finala Lige šampiona od Atletiko Madrida.

Pred Klarensa Sedorfa uprava kluba je stavila ultimatum, da Milan mora da izbori igranje u Evropi naredne sezone inače će uslediti otkaz. ‘Rosoneri’ trenutno zaostaju 9 bodova u odnosu na gradkog rivala, ekipu Intera, koji je na poslednjoj poziciji koja donosi igranje u Evrokupovima. Do kraja sezone je ostalo još 11 kola i ostaje da se vidi da li će Sedorf uspeti da ispuni zahtev, ili će Milan morati da potraži novog trenera.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter