0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Pobeda nam je potrebna po svaku cenu (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.14 u 15:07

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da su crno-beli pronašli pobednički put i da protiv Rada na Vračaru, po svaku cenu, žele novu pobedu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Čeka nas još jedno finale, odnosno kvalifikaciona utakmica, takav će biti svaki meč do kraja i spremni smo na ovu situaciju. Potrebna nam je pobeda, po svaku cenu i uradićemo sve da do nje dođemo. Napravili smo dobru kombinaciju želje, volje, borbenosti i pametne igre, sad znamo put i nema razloga da ga menjamo“, rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Utakmica se iz bezbednosnih razloga igra na stadionu Obilća na Vračaru.

„Protivnik je iskusna ekipa, nije to onaj Rad koji je godinama bio najmlađi tim u ligi, promenili su fizionomiju tima i po kvalitetu koji imaju ne zaslužuju poslednje mesto na tabeli“, rekao je Nikolić.

Trener Partizana nema problema sa povređenim igračima pred ovu utakmicu, koja dolazi nakon ubedljive pobede i veoma dobre igra nad Radničkim u Kragujevcu prošlog vikenda (5:0).

Utakmica 19. kola Superlige između Rada i Partizana igra se u nedelju od 14.30 na stadionu Obilića na Vračaru.

hotsprot.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter