0
Evroliga

EL: Barselona rutinski savladala Olimpijakos, Navaro rekorder

Objavljeno: 14.03.14 u 22:59

Košarkaši Barselone bez većih problema su na svom parketu savladali aktuelnog prvaka Evrope, ekipu Olimpijakosa, rezultatom 70:58 (18:13, 15:14, 22:17, 15:14).

navaro

Katalonci su još jednom odigrali sjajno, kontrolisali utakmicu od prvog do poslednjeg minuta i rutinski upisali novu pobedu u Top 16 fazi Evrolige. Mada, mora se konstatovati da je Olimpijakos ponovo bio oslabljen neigranjem Vasilisa Spanulisa.

Najefikasniji u timu Barselone bio je Brad Oleson sa 15 poena, pratili su ga Ante Tomić sa 14 i Erazem Lorbek sa 13 poena. U Olimpijakosu su se istakli Danston i Petvej sa 18, odnosno 17 poena.

Ovom pobedom Barselona je ostala jedina neporažena ekipa u ovoj fazi takmičenja i ima skor 10-0, dok će se Olimpijakos sa Unikahom, Fenerbahčeom i Panatinaikosom boriti za prolaz među osam najboljih.

Huan Karlos Navaro je ušao u istoriju Evrolige kao igrač sa najviše odigranih mečeva u ovom takmičenju, 253. Španac je tako pretekao Tea Papalukasa, koji je do sada držao rekord.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter