FOTO: STARSPORT
in , ,

Rad veći kontigent karata prodaje navijačima Partizana

Kako stadion Rada na Banjici ne zadovoljava bezbedonosne uslove za utakmice visokog rizika meč 19. kola Jelen Superlige između „građevinara“ i Partizana biće odigran u nedelju na stadionu Obilića na Vračaru.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tim povodom i uz želju da sve protekne u najboljem redu Fudbalski klub Rad je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti.

Iz bezbedonosnih razloga za nedeljnu utakmicu Rad – Partizan štampano je ukupno 2.700 ulaznica. Navijačima Partizana je na raspolaganju kontigent od 1.700 karata za zapadnu tribinu iz ulice Gospodara Vučića, a istočna tribina iz ulice Vojislava Ilića će biti namenjena isključivo za navijače Rada (ukupno 1.000 ulaznica).

Gostujući navijači će do svojih karata moći da dođu i dan ranije, jer će se karte za zapadni sektor stadiona na Vračaru prodavati na blagajnama stadiona u Humskoj.
Ulaznice će se prodavati i na sam dan meča na blagajnama stadiona Obilić po ceni od 300 dinara za zapadnu stranu i 100 dinara za istočnu tribinu.

Apelujemo na sve navijače koji dođu u nedelju popodne na Vračar da navijaju fer i sportski i da svojim ponašanjem daju pozitivan doprinos sportskom događaju.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Zvezda i Kapikjoni podržali Findaciju Nataše Kovačević (VIDEO)

Šta Kambijaso dođe Britni Spirs? (FOTO)