0
Ostali sportovi

Pintoro pobedio u Lencerhajdu, Hiršer smanjio Svindalovu prednost

Objavljeno: 13.03.14 u 11:50

Poslednja trka superveleslaloma Svetskog kupa održana je danas u švajcarskom Lencerhajdu, a pobednik je bio Francuz Aleksis Pintoro koji je stazu prešao u vremenu od 1:13,71 minuta.

pintoro

Drugo mesto pripalo je takođe Francuzu Tomasu Blondinu koji jeza pobednikom kasnio 56 stotinki, dok je treći Amerikanac Bode Miler koji je iza drugoplasiranog stigao sa jednom stotinkom zaostatka.

Interesantno je da je vodeći u generalnom plasmanu Aksel Lund Svindal, koji je još ranije osovjio mali kristalni globus u superveleslalomu, zauzeo tek 16. mesto odnosno nije osvojio nijedan bod pa je Marsel Hiršer iskoristio priliku da smanji zaostatka pošto je bio 12.

Svindal pred poslednje dve trke ima 1.091 bod, dok je Hiršer na 1.072 poena i ima veliku priliku da osvoji veliki kristalniu globus pošto će se još voziti jedan veleslalom i jedan slalom, takođe u Lencerhajdu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter