0
Domaći fudbal

Bubanja: Iako igramo protiv Zvezde, velikog kluba sa renomeom, nema predaje

Objavljeno: 13.03.14 u 20:15

Defanzivac kragujevačkog Radničkog, Vladimir Bubanja, poručio je na konferenciji za medije da se njegova ekipa neće braniti na ‘Marakani’ u duelu sa Crvenom zvezdom.

Vladimir Bubanja

Radnički je u sredu ostao bez trenera Radmila Ivančevića, koji je rešio da se povuče zbog zdravstvenih problema. Uprkos tome, Kragujevčani najavljuju da ih to neće destabilizovati i da na megdan Zvezdi putuju sa željom da zabeleže pozitivan rezultat.

„U ime igrača želeo bih da se zahvalim sada bivšem treneru Ivančeviću na dosadašnjoj saradnji. Nadam se da mu poteškoće koje je pomenuo neće biti veliki problem u nastavku. Već smo počeli da radimo sa trenerom Dušanom. Nadam se da ćemo se maksimalno spremiti“ rekao je Bubanja i dodao:

„Igramo protiv Zvezde, svi znamo kakav je to klub i sa kakvim renomeom. Nećemo sigurno ići da se branimo, nećemo ići sa belom zastavom. Nadam se da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom. Utakmica sa Partizanom nas jeste poljuljala, ali za vikend imamo priliku da sve ispravimo“.

Radnički će ubuduće voditi Ivančievićev dosadašnji pomoćnik, Dušan Đorđević, a duel u Beogradu se igra u subotu od 17 časova.

 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter