0
Ostali sportovi

Udovičić uručio stipendije sportistima u iznosu od 2,1 milion evra

Objavljeno: 12.03.14 u 13:46

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uručio je u sredu u Beogradu 365 državnih sportskih stipendija u vrednosti od 2.100.000 evra.

Vanja Udovičić
Stipendije su, izmedju ostalih, dobili i atletičari Ivana Španović, Amela Terzić, Emir Bekrić, Asmir Kolašinac, ali i sportisti koji se bave karateom, badmintonom, kik boksom, zimskim sportovima i ostalim sportovima.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je da država na taj način želi da zahvali sportistima, ali da nikada neće uspeti da im se oduži na onome što oni čine za nju.

„Sportisti su naši najbolji ambasadori. Država pokušava da prepozna njihova odricanja, zalaganja i trud i mi na ovaj način pokušavamo da vam zahvalimo, mada država nikada neće uspeti da vam se oduži na onome što vi činite za nju. I ja sam nekada bio stipendista i znam koliko to znači. Vi ste uzor budućim sportistima“, rekao je Udovičić sportistima i poželeo im uspeh na predstojećim takmičenjima.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter