0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Mesina i Krstić: Neće biti lako sa Partizanom

Objavljeno: 12.03.14 u 16:44

Trener košarkaša CSKA iz Moskve Etore Mesina rekao je danas da njegov tim želi da se revanšira Partizanu za jedini poraz u Top 16 fazi Evrolige.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

CSKA je u januaru izgubio u Areni sa 73:72 i sa skorom 8-1 nalazi se na deobi prvog mesta u grupi F sa ekipom madridskog Reala.

„Činjenica da je Partizan jedina ekipa koja nas je pobedila u Top 16 fazi takmičenja, dovoljno govori koliko nam je ovaj meč važan. Uvek kad igrate protiv Partizana možete da očekujete fizički tešku utakmicu sa dosta skokova. Nećemo ih pobediti, ako svih 40 minuta ne budemo fokusirani na igru“, rekao je Mesina za zvanični sajt Evrolige.

Kapiten reprezentacije Srbije i centar Moskovljana Nenad Krstić, takođe, očekuje težak meč protiv bivšeg kluba.

„Potrebna nam je pobeda, jer se borimo za prednost domaćeg terena u nastavku takmičenja. Neće biti lako, Partizan je dokazao da može da nas pobedi. Nisu kompletni, nedostaje im nekoliko igrača zbog povreda, ali ne verujem da će to smanjiti njihovu energiju, želju i borbenost“, rekao je Krstić.

Utakmica 10. kola Top 16 faze Evrolige između CSKA i Partizana igra se sutra u Moskvi od 17 sati po srednjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter