0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Simonović: Borba za svaku loptu

Objavljeno: 11.03.14 u 12:02

Izazov, a i više od toga… Košarkaši Crvene zvezde sutra imaju evropski trenutak istine u Viljnusu. Rival je stari, dobro poznat – Lijetuvos Ritas, a crveno-beli brane prednost stečenu prošle srede u beogradskom „Pioniru” od šest poena razlike (88:82).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Biće to vrlo teška utakmica. Litvanci će sigurno biti maksimalno motivisani pred domaćom publikom, probaće da nadoknade minus i odu dalje. Ipak, smatram da imamo naše šanse za plasman među osam najboljih ekipa Evrokupa“ – ističe Simonović.

Kapiten Crvene zvezde najavljuje neizvesnu utakmicu i borbu za svaku loptu, svaki poen i svaki skok. On ističe da u ovakvim duelima visokog tempa, na kraju odluče samo nijanse.

„Moramo da, u odnosu na beogradski duel, odigramo mnogo tvrđe u odbrani, da čuvamo svaku loptu i budemo strpljivi u napadu“ – jasan je kapiten Crvene zvezde Marko Simonović.

Revanš meč osmine finala Evrokupa na programu je u sredu 12. marta sa početkom od 18.30 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter