1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Preokret rezervista Partizana protiv Smedereva

Objavljeno: 11.03.14 u 13:40

Fudbaleri Partizana u utorak su u prijateljskom meču odigranom u Sportskom centru Teleoptik savladali Smederevo sa 3:1 (0:1) s tim da je trener Marko Nikolić priliku pružio igračima koji nisu bili u konkurenciji za meč u Kragujevcu odnosno onima koji su tada u igru ušli sa klupe.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Gosti su došli do vođstva golom Vićentijevića u 22. minutu i tu prednost su uspeli da sačuvaju do poluvremena. Međutim, u drugih 45 minuta došlo je do velikog preokreta pošto je najpre Saša Nikolić izjednačio lepim golom u 53. minutu, Fofana je samo tri minuta kasnije doneo vođstvo crno-belima, a konačan rezultat postavio je mladi Saša Varga.

Nikolić je od prvog minuta na teren poslao sledeći sastav: Živko Živković, Arsenijević, Gulan, Stanković, Nemanja Petrović, Saša Marković, Pantić, Luka, Saša Ilić, Grbić i Fofana. U drugom poluvremenu su u igru ušli Nikola Petrović, Ivković, Varga, Pantelić, Golubović, Milovanović i Rajković.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter