0
Fudbal

Reina: Mogao bih da odem u Ameriku, ali uživam u životu u Napulju

Objavljeno: 10.03.14 u 23:36

Golman Liverpula na pozajmici u Napoliju Pepe Reina je da ne razmišlja o povratku u Englesku, ali da bi mogao da se preseli u američku MLS ligu. 

reina-napoli

“Voleo bih da pokušam nešto drugačije u budućnosti. Možda da se okušam u Sjedinjenim Državama ili nešto slično. Moja ideja je da odigram još tri četiri dobre sezone i potom odem negde drugde na nekoliko godina. Mislim da mogu da igram još pet ili šest godina. Iako još uvek nije ništa potvrđeno, osećam da su u Napoliju zadovoljni sa mnom i da će razgovarati sa Liverpulom o nastavku saradnje“, rekao je Reina i dodao da je srećan što je napustio Liverpul:

“Ponovo uživam, radeći sa trenerom kojeg volim. Srećan sam, svi su me prihvatili kao člana porodice. Podrška ljudi ovde je neverovatna, a život je mnogo drugačiji nego u Liverpulu gde smo mnogo više vremena provodili kod kuće. Ovde imamo mnogo više mogućnosti, način života je potpuno drugačiji i u potpunosti ide uz moj karakter“, istakao je Reina.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter