0
Evropske lige

Radovanović: Sledi nam serija teških utakmica

Objavljeno: 10.03.14 u 13:02

Fudbaleri Kjeva ostvarili su važnu pobedu u borbi za opstanak, savladavši ekipu Đenove sa 2-1, a srpski fudbaler Ivan Radovanović odigrao je bio jedan od najzapaženijih pojedinaca ovog susreta.

ivan-radovanovic-kjevo-profil

Srpski fudbaler, koji je ušao u igru u 37. minutu,  kaže da su svi u timu bili svesni benefita koji bi im pobeda donela, pa su utakmici pristupili na pravi način.

„Vrlo bitan trijumf protiv Đenove, imali smo i sreće koja nas nije baš toliko pratila na prethodnim mečevima, a sada se sve vratilo. Znali smo da je u pitanju bila veoma važna utakmica i zbog toga smo bili dobro pripremljeni“, rekao je Radovanović.

25-godišnji vezista je jedan od najstandardnijih fudbalera Kjeva ove sezone sa odigrane 22 utakmice u prvenstvu, iako je meč prethodnog kola protiv svog nekadašnjeg kluba Atalante presedeo na klupi.

„Vratio sam se u sastav. Veoma mi je bitno da sam bio spreman da pomognem timu kada je to bilo potrebno“, kaže Radovanović.

Kjevo trenutno zauzima 16. poziciju sa 24 poena, što je samo za tri više od Livorna koji je prvi tim ispod crte i Radovanovićevu ekipu čeka niz ozbiljnijih duela.

„Imamo sada malo teži raspored – Fiorentinu, Romu i Bolonju, ali gledamo samo sledeću utakmicu i da na njoj pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat“, objasnio je Radovanović.

Naredni meč Kjevo igra u Firenci protiv Fiorentine, u nedelju 16. marta.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter