14
TimeOut

Otkud sad on? Navijač Zvezde na meču Partizana (FOTO)

Objavljeno: 10.03.14 u 11:08

Zanimljiva slika dolazi nam iz Ljubljane. Na meču 23. kola ABA lige između Olimpije i Partizana, na tribinama se našao navijač Crvene zvezde. 

navijac zvezde Olimpija - Partizan

Crno-beli su gostovali u nedelju u Ljubljani, a mnogi tamošnji Srbi, simpatizeri Partizana došli su da pogledaju taj meč, ali jedan među njima se izdvojio u crveno-belom dresu.

Ipak, nije bilo nikakvog provociranja, kao ni incidenata, pa je navijač Crvene zvezde mirno mogao da posmatra meč.

A vi zamislite koliko je realno ovako nešto videti u Beogradu…

hotsport.rs

 

0
0

14 Komentara

  1. Pa čovek je doš’o da gleda dobar basket i da gleda srpski klub, nisu svi ko vi beograđani ograničeni ko tacne da vam je samo mržnja u glavi a kad reprezentacija igra ne dođe vas 10 na utakmicu

    0
    0
    Odgovori
  2. Dosao da bodri Srpski klub, tako i treba, a ne da se bijemo medjusobno. Nije bitno koje je boje, bitno je odakle je, iz Srbije, i ovakva slika treba cesto da se vidja kada bilo koji nas klub gostuje negde u inostranstvu, da svi zajedno i slozno bodrimo nase igrace, nase timove.

    0
    0
    Odgovori
  3. Alo kreteni sram vas bilo pustite covjeka na miru i budite ljudi pa recite da mu svaka cast jer mu je srpstvo ispred klupskih boja! On ovim dresom nije dosao da provocira nego da pokaze da Srbin Srbinu ledja ne okrece! Da imate imalo pameti to bi napisali a ne prozivali ga! Takodje vi cigani koji se radujete porazu Partizana i likujete treba da znate da nemate ni malo ljudskosti i da ste svi misevi za ovog kralja sa slike jer vi nikad necete imati m..a da napravit ovo sto je on uradio! Svaka cast jos jednom!

    0
    0
    Odgovori
    • Претпоследња реченица је непотребна ни гробари не навијају за Звезду кад игра. Ја сам увијек навијао за Партизан кад играју међународне утакмице, чак сам и био на једној. Док моји другови не да не би пошли на утакмицу, него неће ни да навијају за Звезду.

      0
      0
      Odgovori
    • Jebat ga, sto je doso u dresu zvezde. Ako bi ja nekad bodrio zvezdu na nekoj tekmi ne bi dosao u dresu Partizana sigurno. Pitanje je koga on ovdje bodri i ako bodri partizan onda nema postovanja.

      0
      0
      Odgovori
      • Asterix
        TI IMAS TOTALNO DEBILNE DRUGOVE ETO TO JA KAO GROBAR OKORELI TI KAZEM!!!!
        A o vecini nemoj nikad u zivotu da si pricao.Pricaj za sebe samo.jer nije jedan Gorbar CITAVA JUZNA TRIBINA!
        I nije ovaj gore COVEK citava Severna tribina.
        Znam isto tako dosta delija koju su se radovali kad smo mi gubili od turaka i ostalih siptarskih klubova!

        0
        0
        Odgovori
  4. Dosao da bodri Olimpiju covek i da im se zahvali sto ce ovim Partizan najverovatnije ispasti iz Top4 i nece ni doci do final four tako da zvezda lako osvaja ove sezone.

    0
    0
    Odgovori
        • Da li je moguce da postoje ovako glupi ljudi??? To bi znacilo da 1. igra sa jacom ekipom (koja je 3.) nego onaj ko je osvojio 2. mesto (igra sa 4.). Definitivno bi trebalo uvesti test inteligencije pre paljenja PC-a a kamo li kod ulaska na sajt!!!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter