0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ninković: Voleo bih da derbi odlučuje o tituli, Delije naš 12. igrač!

Objavljeno: 10.03.14 u 14:15

Vezista Crvene zvezde, Miloš Ninković, uspešno se oporavio od povrede i već na prvoj utakmici po povratku na teren uspeo da se upiše u listu strelaca. Postigao je pogodak iz penala u pobedi nad Napretkom iz Kruševca, u 18. kolu Jelen Superlige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ovom pobedom Zvezda je zadržala bod prednosti u odnosu na Partizan i najverovatnije će ishod aprilskog večitog derbija odlučivati o prvaku Srbije za ovu sezonu. Tako nešto priželjkuje i sam Ninković:

„I mi i oni imamo mnogo teških gostovanja do kraja sezone. Veleo bih da derbi odlučuje o tituli, ali ne verujem da će to da bude presudno. Ko manje bude kiksirao do kraja, taj će i biti prvi“.

Vezista Crvene zvezde se zahvalio navijačima, koji su i na meču protiv Napretka pružili fantastičnu podršku crveno-belima i nosili ih do pobede.

„Prepoznali su da nam je potrebna podrška. Posebno sada, kada sve zavisi od nas. Pokazali su i protiv Napretka da su nam 12. igrač. Hvala im još jednom na izuzetnoj podršci. Samo zajedno možemo do titule“, jasan je Ninković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter