0
Evropske lige

Martino: Još uvek ima vremena da odgovorimo, ali moramo početi odmah

Objavljeno: 10.03.14 u 13:44

Barselona je u subotu, u okviru 28. kola španske Primere, doživela iznenađujući poraz od Valjadolida i tako pala na treću poziciju na tabeli.

Herardo Martino

Izabranici Herarda Martina su tako doživeli drugi neuspeh na poslednje tri utakmice i dozvolili Real Madridu četiri boda prednosti 11 kola pre kraja šampionata. Poraz od Valjadolida je došao u nezgodno vreme, pošto je samopouzdanje Katalonaca poljuljano pred revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester Sitija, koji se igra u sredu na ‘Nou Kampu’.

Herardo Martino je pred početak današnjeg treninga održao sastanak sa igračima, na kojem je zajedno sa sportskim direktorom Zubizaretom analizirao stanje u klubu.

„Još uvek ima vremena da odgovorimo, ali moramo početi odmah. Moramo ispraviti greške i sprečiti da se ponavlaju ubuduće,“ rekao je trener Katalonaca.

U odbranu ekipe stao je i predsjednik kluba.

„Ovi igrači su nam pokazali da mogu pronaći izlaz iz teških situacija. I na terenu i van njega. Moramo zadržati veru do kraja,“ rekao je Bartomeu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter