0
Domaći fudbal

Kuzeljević zamenio Ristanovića na klupi Javora

Objavljeno: 10.03.14 u 14:43

Uprava Javora uručila je otkaz dosadašnjem treneru Predragu Ristanoviću zbog serije loših rezultata i na njegovo mesto postavila iskusnog Slavenka Kuzeljevića.

Slavenko Kuzeljević

Javor je u poslednjem kolu Jelen Superlige poražen od Voždovca sa 1:0 i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

„U prelaznom roku smo doveli kvalitetne igrače, pojačanja na pravim pozicijama i zaista zaslužujemo mnogo više od onoga što se trenutno dešava. Ne možemo se požaliti na odnos, rad i požrtvovanost Predraga Ristanovića ali je činjenica da se radi o mladom treneru a nama je sad potrebno nečije znanje i iskustvo. Mislim da je taj sklop upravo pod imenom Slavenko Kuzeljević koji će povesti Javor napred i nadam se, ubeležiti bodove već u subotu protiv subotičkog Spartaka“, rekao je za ‘Blic’ sportski menadžer Javora, Nikola Lišanin.

Podsetimo, Kuzeljević je u dosadašnjoj karijeri vodio Metalac iz Gornjeg Milanovca, Novi Pazar, kragujevački Radnički. Već je bio trener Javora od 1993. do 1995. godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter