0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

Gavrić: Stručnjaci da mi kažu zašto Bajković nije isključen kada je napravio penal

Objavljeno: 10.03.14 u 14:01

Napadač Napretka iz Kruševca, Nenad Gavrić, bio je jedan od najzapaženijih pojedinaca u svom timu na meču protiv Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Gavrić je u 16. minutu izborio penal iz kojeg je Napredak stigao do prednosti od 1:0, ali su crveno-beli do kraja susreta uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist.

„Voleo bih da čujem šta kažu stručnjaci zašto je golman Crvene zvezde samo ‘požuteo’ kada me je oborio i zašto nije kao poslednji u odbrani isključen. Osim toga, pri našem vođstvu, kada me je Bajić fenomenalno ‘izbacio’, siguran sam, a uverili smo se posle gledajući snimak, da nisam bio u nedozvoljenoj poziciji. Bajković je obranio, odbila se lopta od prečke, pala na liniju i kada sam hteo da pritrčim i smestim je na pravo mesto video sam da je pomoćni sudija podigao zastavicu. I umesto da vodimo sa 2:0, naivno smo primili gol, bukvalno u poslednjim trenucima prvog poluvremena“, rekao je Gavrić za ‘Sportski žurnal’.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter