0
Fudbal

Barsa najavila velike letnje promene!

Objavljeno: 10.03.14 u 13:03

Potpredsednik Barselone Havijer Faus najavio je velike promene u ekipi tokom letnjeg prelaznog roka. 

barsa

Barselona se nalazi na udaru kritičara zbog očajne forme od početka 2014. godine, pošto je donedavno imala pet bodova više od Real Madrida, a sada se nalazi četiri koraka iza.

Klub na leto napuštaju dvojica kapitena i legendi kluba Viktor Valdes i Karles Pujol, pa su pozicije golmana i štopera prvi cilj za upravu kluba.

“Planiramo velike investicije u predstojećem prelaznom roku. Prioritet kluba je da zadrži trenutnu izuzetnost na sportskom planu. Spremni smo da trošimo novac. Naša finansijska situacija neće biti prepreka u realizaciji naših ciljeva“, naglasio je Faus.

Barselona je već postigla dogovor sa golmanom Borusije Menhengladbah Mark Andre ter Štegenom za 12 miliona evra, a na listi potencijalnih pojačanja još se nalaze David Luiz, Mats Humels, Arturo Vidal, Toni Kros, Tomas Miler, Ilkaj Gundogan, dok će se pozajmica najverovatnije vratiti Đerar Delofeu i Rafinja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter