0
Košarka

Ratkovica odličan, pad Tibingena u završnici

Objavljeno: 09.03.14 u 23:13

Košarkaši Tibingena izgubili su od Telekoma u Bonu sa 80:63 u 25. kolu Bundeslige, ali je srpski košarkaš Branislav Ratkovica upisao još jednu dobru partiju u poraženom timu.

Košarka

Gosti su se odlično držali u prvom poluvremenu, imali su i dvocifrenu prednost, ali je Telekom Bon u trećoj četvrtini preokrenuo, a potom zabeležio i ubedljiv trijumf.

Košarkašima Tibingena to je bio 20. poraz ove sezone, uz koje imaju i četiri pobede, pa su ostali na samom začelju tabele. Telekom je na šestoj poziciji, sa 16 pobeda i devet poraza.

Telekom je do trijumfa predvodio Rajan Bruks sa 26 poena, tri skoka i četiri asistencije, dok je Džamel Meklin dodao 13 poena i sedam skokova.

U poraženom timu, Ratkovica je imao sjajnu partiju sa 15 poena, jednim skokom i pet asistencija, dok je isti broj poena upisao i Bogdan Radosavljević, koji je dodao i šest skokova.

Košarkaši Tibingena u narednom kolu, sledeće subote, dočekuju Bajrojt.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter