1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rakić: Fenomenalan osećaj

Objavljeno: 09.03.14 u 15:21

Na utakmici sa Napretkom iz Kruševca, u redovima Crvene zvezde debitovao je Đorđe Rakić, koji je prošlog leta došao na Marakanu, ali je zbog teške povrede propustio ceo jesenji deo sezone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle Save Pavićevića, Dejana Kelhara i Ljube Nenadića, Rakić je četvrti debitant koji je ovog proleća zaigrao u timu Slaviše Stojanovića.

„Nisam igrao zvaničnu utakmicu devet ili deset meseci i veoma sam srećan zbog povratka na teren. Zadovoljstvo mi je utoliko veće zbog pobede, i zbog toga što smo zadržali prvo mesto na tabeli. Osećaj je bio fenomenalan i hvala svima u klubu koji su u prethodnom periodu bili uz mene. Tu mislim na saigrače, stručni štab, medicinsko osoblje i navijače koji su mi pružali podršku i pomogli da prevaziđem dug period oporavka. U nastavku prvenstva želim da pomognem ekipi da ostvarimo zacrtani cilj i da se posle šest godina radujemo osvajanju šampionata“ – rekao je Rakić za zvanični sajt kluba.

Bivši reprezentativac Srbije, u 82. minutu je zamenio dvostrukog strelca Abiolu Daudu i za samo 10 minuta provedenih u igri, imao priliku da se upiše u strelce.

„Imao sam šansu u finišu susreta i sigurno bi bilo fantastično da sam u povratničkoj utakmici uspeo da postignem gol. Međutim, nisam razočaran. Naprotiv, zadovoljan sam. Meč je već bio rešen, imali smo veliku prednost i nadam se da ću pogoditi kada to Crvenoj zvezdi bude najpotrebnije. I sledeći meč igramo na našem stadionu, protiv Radničkog iz Kragujevca. Ne bežimo od uloge favorita i očekujemo osvajanje nova tri boda. Ovo nam je bila osma uzastopna pobeda, i trudićemo se, ukoliko je moguće, da trijumfujemo u svim ostalim susretima“ – rekao je Rakić.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter