0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Milojević: Ugrabili smo šansu; Nikolić: Niko nikog ne poštuje

Objavljeno: 09.03.14 u 08:53

Duel srpskih klubova u 22. kolu ABA lige u kojem su se u Kragujevcu sastali Radnički i Mega Vizura pripao je gostujućem timu. Uprkos tome što je Radnički imao ubedljivu prednost od čak 15 poena pobedi su se na kraju radovali izabranici Dejana Milojevića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Bila je ovo utakmica sa dva potpuno različita poluvremena. Jako loše smo igrali u prvom, nismo ličili na sebe. Radnički je to znao da kazni, ali ne koliko je mogao. Rekao sam kolegi Nikoliću na poluvremenu da je bila sreća što je samo 12 razlike. Bili smo bili zreli za 20. Međutim, rival nam je u nastavku dao šansu. Dva-tri napada su bila dovoljna da se vratimo u utakmicu. Igrali smo agresivnije u odbrani i skidali razliku. Drago mi je da smo pobedili“ – rekao je mladi stručnjak posle meča.

Trener domaće ekupe Miroslav Muta Nikolić imao je zamerke na ponašanje svojih igrača, ali nije propustio priliku ni da pohvali gostujući tim.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Mi smo u glavi pomislili da smo utakmicu dobili već na poluvremenu, pa smo prestali da se borimo, da se bacamo za loptu. Rival ima jače centre, trebalo je da prodorima rešavamo, a ne da nam šut za tri poena bude osnov igre. Niko nikog ne poštuje u ovom timu, a naišli smo na ekipu koja igra vrlo dobro. Klinci igraju odlično, trče kontranapade sa dosta pasova i zasluženo su nas pobedili“ – kazao je Nikolić, a prenosi sajt kragujevačkog kluba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter