0
Fudbal

Licitacija za Pogbu stigla do 70 miliona evra

Objavljeno: 09.03.14 u 12:22

Iako nije ni otvorena licitacija za najvećih evropskih klubova za fudbalera Juventusa Pola Pogbu je u punom jeku, a poslednja ponuda navodno iznosi neverovatnih 70 miliona evra.

Pol Pogba

Pored Pari Sen Žermena i Čelsija koji su odavno istakli kandidaturu i spremni su da izdvoje spomnuti novac za francuskog vezistu u trci je i madridski Real, a govorka se da je Pogba izričita želja Zinedina Zidana koji bi voleo da vidi svog zemljak u „kraljevskom klubu“.

Podsećamo da je Pogba svojevremeno iz Mančester Junjteda (koji se takođe raspituje) u Juventus došao potpuno besplatno odnosno Italijani nisu morali da plate obeštećenje za njega, a sada bi mogli dobro da zarade. Međutim, „stara dama“ navodno nije spremna da ga se odrekne već će mu ponuditi novi ugovor kako bi ga zadržala u timu koji bi u narednim godinama mogao da napadne trofej Lige šampiona.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter