0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Dauda: Najvažnije je da verujemo u sebe

Objavljeno: 09.03.14 u 09:20

Uz Sava Pavićevića najzaslužniji za osmu uzastopnu pobedu Crvene zvezde bio je Abiola Dauda koji je u drugom poluvremenu prvo doneo prednost svom timu, a zatim svojim drugim, odnosno trećim golom za Crvenu zvezdu otklonio svaku dilemu oko pobednika.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nigerijac takođe ističe da nije osećao pritisak zbog toga što su crveno-beli imali imperativ pobede kako bi se vratili na lidersku poziciju.

„Slabo smo otvorili utakmicu i dozvolili protivniku da povede. Iskreno, nisam osećao pritisak, a o tome svedoči i to što nakon promašenih prilika nismo padali, već smo kako je utakmica odmicala, sve više pritiskali rivala. U prvih 45 minuta sam promašio dve prilike, ali sam propušteno nadoknadio u nastavku“ – rekao je Dauda.

Dvostruki strelac ističe i da su on i njegovi saigrači u poluvremenu obavili konstruktivan razgovor koji je uticao na znatno poboljšanje igre u nastavku.

„Skupili smo se u pauzi i odlučno izašli na teren sa željom da pobedimo. U tome smo uspeli i to je ono najvažnije, nova pobeda i nova tri boda koja nas ostavljaju na prvom mestu. U narednih dan-dva ćemo uživati u trijumfu, a nakon toga se okrećemo sledećoj utakmici. Radimo punom parom što se nadam se vidi na terenu. Ne bih isticao pojedinačne zasluge, već u prvi plan stavljam kolektiv. Fudbal je specifičan sport što se videlo danas i u mom primeru. Prvo sam promašivao, a nakon toga postigao dva gola. Najvažnije je da verujemo u naš kvalitet koji posedujemo i nastavimo sa pobedama“ – zaključio je Dauda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter