0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ristanović: Nešto mora da se menja, a svi dobro znamo šta se menja kada nema rezultata

Objavljeno: 08.03.14 u 18:20

Od davnina važi pravilo da igrači dobijaju, a treneri gube utakmice. Posle poraza od Voždovca ekipa Javora napravila je korak nazad u burbi za opstanak u ligi, a ako je suditi po izjavi koju je Predrag Ristanović dao na pres konferenciji nakon meča, izvesno je da će u narednim danima doći do promene na klupi tima iz Ivanjice.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Pre svega bih čestitao Voždovcu na pobedi. Došli smo u Beograd sa uverenjem da možemo do povoljnog rezultata. Držali smo se dobro, parirali protivniku sve do trenutka kada nam je isključen igrač, od tada je sve bilo na strani Voždovca. Po ko zna koji put ove sezone, mladi Karaklajić je ušao i rešio utakmicu. Na kraju meča, imali smo rikošet kojim smo mogli do boda, koji smo možda i zaslužili. Predstoji nam nastavak borbe za opstanak, teško je videćemo narednih dana. Nešto mora da se menja, a svi dobro znamo šta se menja kada nema rezultata“, rekao je Ristanović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter