0
Evropske lige

Murinjo se ponovo žali

Objavljeno: 08.03.14 u 12:20

Žoze Murinjo, povremeno, zapravo često, uputi kritike na račun fudbalskog kalendara, koji stvara kadrovske probleme njegovom timu.

Murinjo

Konkretno, Portugalac se sada buni jer je zgusnut raspored u kombinaciji sa reprezentativnim obavezama doneo nekoliko povreda u njegovom sastavu pred važan meč sa Totenhemom.

“Ne možemo da treniramo normalno. Pre samo par dana igrali smo redovno kolo, onda su otišli sa nacionalnim timovima na druge kontinente i sada su se vratili. To je previše. Azar je dobro, ali imamo problem sa Ešlijem Kolom koji se povredio u četvrtak na treningu, slično je i sa Luizom koji je dosta mečeva propustio jer se povredio dok je bio sa svojom reprezentacijom” rekao je Murinjo.

Čelsi trenutno vodi u Premijer ligi sa 63 boda iz 28 mečeva, Liverpul ima četiri boda manje, Arsenal zaostaje pet, dok je Siti šest bodova iza “Plavaca” ali ima i dva meča manje, pa je i dalje glavni konkurent za titulu londonskoj ekipi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter