0
Tenis

FOTO:STARSPORT

Đoković: Igram dobro, doći će i rezultati

Objavljeno: 08.03.14 u 15:30

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da i dalje ima samopouzdanje iako na početku godine pruža nešto slabije partije, prenosi Tanjug.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Prethodne tri godine osvajao sam Australijan open i to mi je pomagalo na turnirima koji slede. Sada je drugačije. Ipak, i dalje imam dosta samopouzdanja jer igram i osećam se dobro. Kada naporno radite i verujete svojim instinktima, rezultati će doći“, rekao je Đoković za agenciju AFP.

Đokoviće je ove sezone igrao na samo dva turnira, u Melburnu je poražen u četvrtfinalu od Švajcarca Stanislasa Vavrinke, dok je u polufinalu Dubaija bolji bio Rodžer Federer.

„Prepoznao sam stvari na kojima moram da radim, međutim kada shvatite problem, došli ste samo na pola puta, radim na tome“, rekao je Đoković.

On se osvrnuo i na saradnju sa novim trenerom u njegovom timu Borisom Bekerom.

„Tek smo na početku, potrebno je vreme da ustanovimo najbolji način rada, da Boris vidi kakav sam kao igrač i kao osoba. Napredujemo, mnogo razgovaramo, radimo na terenu i uveren sam da ćemo imati uspeha“, zaključio je Đoković.

Đoković ove nedelje učestvuje na Mastersu u Indijan Velsu, koji je osvajao 2008. i 2011. godine, a protivnik u drugom kolu biće mu rumunski teniser Viktor Hanesku.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter