0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Brković: Daćemo sve od sebe

Objavljeno: 08.03.14 u 16:58

Rukometaši Partizana u nedelju putuju u Osijek kako bi od 17 sati odigrali utakmicu 16. kola SEHA Gasprom Južni tok lige protiv Neksea. U prvom ovosezonskom susretu Hrvati su bili bolji, ali je duel ove dve ekipe uvek zanimljiv i neizvestan.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„S vesni smo da je ekipa Neksea favorit, naročito nakon dve velike pobede koje su ostvarili u prethodna dva kola. Daćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i neporaženi se vratimo iz Osijeka”, kaže trener Patizana Aleksandar Brković.

U prošlom kolu crno-beli su savladali skopski Metalurg golom Aleksandra Radovanovića u poslednjim trenucima. Mladi bek Partizana, ipak, ne razmišlja o sebi kao o heroju i kaže da je ta pobeda već iza njega jer je najbitnija utakmica koja sledi.

„Očekujem da ćemo se protiv Neksea boriti od prvog do posladnjeg minuta. Meč sa Metalurgom smo već zaboravili i ostavili iza nas jer liga još nije gotova. Nekse igra odlično, ima vrlo kvalitetnu ekipu, pa samim tim neće biti nimalo lako. Moraćemo dosta da se potrudimo da bismo uspeli da uzmemo bodove”, rekao je Radovanović.

hotsport.rs/rkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter